Adverteren?

Via Sparen.net bereikt u consumenten die gericht op zoek zijn naar financiële informatie en financiële producten zoals spaarrekeningen en spaardeposito’s. Het is tevens een ideaal kanaal om geïnteresseerde beleggers te bereiken die in plaats van sparen willen gaan beleggen.

Sparen.net kent vele mogelijkheden om te adverteren. Naast dat we de standaarden qua adverteren aanbieden (richmedia) banners, advertenties in de nieuwsbrief, link opname) is het ook mogelijk thematisch te adverteren. Hierbij kan gedacht worden aan een gesponsord interview, een advertentiecampagne rondom een speciaal thema of een themagerichte (op maat gemaakte) nieuwsbrief. Sparen.net kan u heel specifiek bedienen om uw doelstelling te realiseren middels adverteren via internet. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Sparen.net maakt deel uit van het DVB MEDIA websitenetwerk. DVB MEDIA exploiteert een groot aantal website portals op verschillende gebieden. Voor meer informatie of combinatiepakketten kunt u kijken op www.dvbmedia.nl, bellen met 030-6575961 of onderstaand contactformulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Uw bericht